lauantai 14. heinäkuuta 2012

"saanks mä sovittaa tätä?"

Tuuli, perkule!
Jep, jep, tämä oli päivän yleisin kysymys, kun käytiin tarkistamassa Seinäjoen intersportin poistomyynnin tarjonta (omistaja vaihtuu, joten niin vaihtuu tavarakin, suosittelen painumaan sinne HETI.) ja Supersportin tarjonta. Voin sanoa, että kyllähän oli populaatia! Poisto/alemyynteihin lisättynä vielä se mahoton määrä tangokansaa, nii soppa on valmis! No ihmisten paljoudesta huolimatta nyt on kukkaro taas kevyempi ja urheiluvaate varasto kartutettu. :) Nyt on taas hetkiä jolloin voin sanoa, että ei ole mennyt rahat mihinkään turhaan. Vai onko erittäin tukevat ja tekniset urheilurintsikat turhat? Not.
Voisin melkein sanoa olevani sängystä repästy tapaus. Heräsin noin paria tuntia ennen lähtöä ja sekin kaks tuntinen meni siinä että jaksoin juuri syödä aamupalan, pukea päälle ja pestä hampaat. Kahvia en jaksanut keittää, päämäränä oli sitten työpaikan kahvit. Siellä se suurin osa ajasta meni, kun piti kuulumiset vaihtaa (mehän ei oltu nähty pitkään aikaan :P) Lupasin vähä aiemminkin itselleni, että nyt tänä aamuna mun ei tarvi jaksaa keittää kahvia, jos ei huvita. Aina ei tarvi jaksaa. :)
Tämä laukku on ollut joka päivä käytössä heti sen oston jälkeen. En mä siitä yhtään tykkää, en... :P

Maija rakastui uuteen laukkuunsa niin, että piti sitä lähes koko ajan kuvan osoittamalla tavalla kädessään. Paitsi että, taisi se laskea sen syönnin ajaksi jonnekin... No, ei ainakaan maahan! :D Mutta oli jokasella hymy herkässä, kun jokainen löysi mitä tarvitsi. Siskon kanssa jotenkin kummasti taas omistetaan juuri samanlaiset vaatekappaleet... Mikä siinä on, että kun siskokset pääse vihdoin siitä "äiti-puki-meidät-taas-samoihin-vaatteisiin-ne-vaan-on-eri-väriset" kohtelusta, niin sitä alkaa toistamaan itse sitten joskus myöhemmin? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti